Om oss

Etter mer enn 25 år med stillesittende kontorjobber ønsket vi å gjøre noe for å sitte mindre, stå og bevege oss mer. Selv med regelmessig trening blir alt for mange av dagens timer tilbrakt sittende. Ideen om å lage et balansebrett i tre for bruk ved kontorpulten ble født.

Idé og produktutvikling

Vi tok med oss ideen om å lage et balansebrett i tre som var pent å se på og hadde enkel, god og funksjonell design til Rune Strønes hos Strønes Snekkerverksted i Trøgstad. Rune har bidratt med gode innspill til design, og mer praktisk i forbindelse med produksjonen av brettet. Sammen med Rune har vi utviklet balansebrettene fra idé til dagens ferdige produkt. Produksjonen foregår også hos Strønes Snekkerverksted AS. Du kan lese mer om Strønes Snekkerverksted AS her.

Kortreist og miljøvennlig

I etableringen av Oppogstå og utvikling av balansebrettene har vi gjort vårt beste for å skaffe så mye som mulig av tjenester, varer og produksjon lokalt. Den flotte esken vi har som emballasje er laget av Grønn Emballasje AS i Askim. Du kan lese mer om Grønn Emballasje AS her.

Balansebrettet er laget med tanke på at det skal være enkelt, morsomt og behagelig å stå mens du jobber. Harde gulv gjør at det blir slitsomt å stå lenge. Oppogstås form og funksjon avlaster mot harde underlag og gjør at du kan bevege deg uanstrengt mens du står, slik at du kan stå lenger uten å bli sliten.