Våre balansebrett for kontorarbeid er designet for å få optimalt utbytte av å stå innimellom all sittingen. Ut med vond nakke, rygg og skuldre – inn med velvære, konsentrasjon og arbeidslyst.

Bygg opp helsa mens du jobber

Våre balansebrett for kontorarbeid er ikke designet for å utvikle balansekunstnere. Heller ikke er de beregnet på opptrening av ledd og sener ved fot- og benskader. «Oppogstå» er designet for å avlaste, stimulere og styrke kroppen mens jobben blir gjort stående i kortere eller lengre perioder.

Balansebrett for kontorarbeid krever kvalitet

Her er kvalitetskravene vi stilte når vi designet våre balansebrett for kontorarbeid. Brettene skal:

  • avlaste bena og ryggen fra harde gulv
  • skape mikrobevegelser som stimulerer ben, rygg og indre organer
  • bidra til konsentrasjon om jobben som skal gjøres uten smerter
  • ha et moderne design som passer i norske kontormiljøer
  • være slitesterkt, lett å lagre og hente frem

Bruk av balansebrett øker konsentrasjonen

De første gangene du bruker «Oppogstå» vil du selvsagt tenke en del på balanse og bevegelser. Har du noe erfaring med bruk av vanlige balansebrett, går det nok bra, men har du ikke det, går oppmerksomheten lett bort fra det du jobber med. Du blir opptatt av å holde balansen og konsentrasjonen svekkes. Men det går ikke mange minuttene før du glemmer dette med balanse.

Mikrobevegelser på autopilot

Etter kort tid går det på autopilot. Da er det lett både å kunne stå stille og å gjøre små, men viktige bevegelser uten at det forstyrrer deg i arbeidet. Du finner fort din egen måte å stå og bevege deg på. Du kommer inn i din egen rytme mellom fullstendig stillestående og små, variert bevegelser.

Du finner din egen rytme på ditt balansebrett 

Kroppen finner gjerne sin egen rytme mellom stillstand, små og ørsmå  bevegelser – og det meste vil foregå nokså ubevisst etter hvert. Du kommer inn i et stimulerende bevegelsesmønster, din egen rytme. Du har kanskje ikke tenkt så mye over det, men rytme i seg selv er en god hjelp til konsentrasjon.

Med et arbeidsbord du kan heve og senke – eller et fast, høyt bord som passer for deg, får du jobben gjort samtidig som kroppen får en lang rekke viktige stimuli av betydning for helse, humør, konsentrasjon og velvære.

Kroppen har det godt, hjernen fungerer – og du får jobben unna.

Har du lyst til å prøve? Du kan låne et brett uforpliktende i 2 uker før du bestemmer deg!